Op 19 december 2017 hadden we ons eerste clubkampioenschap dubbel van NSV. Er hadden zich 6 dubbels ingeschreven voor het toernooi, vandaar dat er voor gekozen werd om een zeskamp te spelen op drie tafels. Ronde na ronde konden zo worden op 3 tafels worden gespeeld. Na 1,5 uur waren reeds de winnaars bekend: Martijn Alblas en Harry. Nu waren beiden ook wel aan hun stand verplicht om het toernooi te winnen, bij afwezigheid van het duo Jeroen en Stan. Ook Martijn de Nas kon niet, waardoor dit een vrij eenzijdig gebeuren was rondom plaats 1.

Alle dubbels hielden zich aan de plaatsingslijst, behalve Jan en Susanne die van Daan en Lara wisten te winnen, toen het om de tweede plaats ging (2x 14-12).

De complete uitslag staat hieronder:

  1. Martijn Alblas en Harry Eleveld

  2. Jan van Alphen en Susanne Kreuger

  3. Daan en Lara Eleveld

  4. Marcel van der Zee en Lorenzo van Geel

  5. Giovanni Mando en Kimberley Boumans

  6. Schnayder van Krimpen en Kevin de Vor

Tafeltennis

De hoofdsport van NSV is tafeltennis. We spelen in diverse klassen van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) Afdeling Midden. Het is mogelijk om 3 proeftrainingen te volgen, daarna kun je besluiten om lid te worden van NSV. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

 

Voetbal

NSV heeft een voetbalteam dat meedoet aan toernooien en wedstrijden. Houd ons nieuws in de gaten voor al onze voetbalactiviteiten!

TeamNSV

Kantine

Dankzij onze mooie locatie in een verbouwde boerderij, hebben wij een gezellige open sfeer. De kantine is direct toegankelijk tijdens het sporten. Bij onze kantine kunt u makkelijk de tafeltenniswedstrijden bekijken vanaf onze zithoek.