Corona en tafeltennis

Beste leden en bezoekers.

01-08-2021

In verband met het COVID-19 virus hebben wij een protocol opgesteld om besmettingen hopelijk te voorkomen

 • Blijf thuis als jij of een van je huisgenoten corona-gerelateerde klachten hebt.

 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst en wanneer je klaar bent met spelen en de zaal verlaat.

 • Desinfecteer je handen voor- en nadat je het telbord aanraakt.
 • Omkleden kan in onze kleedkamer. 1 persoon tegelijkertijd a.u.b.!!!

 • Spelers van NSV wordt verzocht in sportkleding naar onze sporthal te komen en na afloop van de wedstrijd thuis om te kleden en te douchen. Hiermee bieden wij de uitspelende teams de mogelijkheid om op een veiligere manier bij ons om te kleden.

 • Douchen kan, 1 persoon en maximaal 5 minuten.

 • Het aantal zitplaatsen in onze sporthal is vanwege corona beperkt. Kom liever niet met supporters, en als het niet anders kan (i.v.m persoonlijke kwesties) 1 extra persoon per team.

 • Geen handen schudden voor, tijdens en na de wedstrijden.

 • Veeg geen zweethanden af aan de tafel! Maar gebruik je handdoek.

 • Speel balletjes die op een ander speelveld komen, zoveel mogelijk met de voet terug.

 • Wedstrijdballen die door NSV beschikbaar zijn gesteld worden na afloop verzameld in een aparte bak zodat deze kunnen worden gedesinfecteerd.

 • Er mag van speelhelft gewisseld worden.

 • Er mag weer worden gedubbeld.

Sportieve groet,

Bestuur NSV

 

Nedereindse sportvereniging

De Nedereindse SV (NSV) is opgericht in april 2010 door medewerkers van Stichting Nedereind. De vereniging is ontstaan vanuit de behoefte om in een veilige omgeving te sporten op recreatief of competitief vlak. NSV bestaat uit een tafeltennis-, voetbal-,  loop- en zwemafdeling.

De hoofdsport van NSV is tafeltennis. We spelen in diverse klassen van de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) in Afdeling Midden. Het is mogelijk om 3 proeftrainingen te volgen, daarna kun je besluiten om lid te worden van NSV.

Voor meer info over Stichting Nedereind, klik hier.

13 april 2010 20:00 – 22:00 uur startte de eerste training van de Nedereindse Sportvereniging (NSV) met de komst van wethouder Carla Curvers.

Voetbaltoernooi Geloofshelden

Op 24 juni 2017 heeft Nedereind weer met een voetbaltoernooi meegedaan. Het was net als voorgaande jaren gehouden op het terrein van IJFC alleen georganiseerd door de Geloofshelden. Onze jongens en meiden hebben in een poule van 3 teams tegen elkaar gestreden. De poule bestond uit: de Geloofshelden, Nedereind 1 en Nedereind 2. En na elke wedstrijd werd er een penaltyserie gehouden.

De teams hebben onderling fanatiek en intens tegen elkaar gevoetbald. De eerste wedstrijd werd gewonnen door Nedereind 2 tegen de Geloofshelden.

Uiteindelijk heeft Nedereind 2 gewonnen, de Geloofshelden op de tweede plaats en Nedereind 1 op de de derde plaats.

Contact

De zaal van Nedereindse SV is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, zie http://www.9292ov.nl, of met de auto (http://maps.google.nl) :

Met de bus (bijv. bus 77 vanuit Utrecht (CS) of bus 272 vanuit Nieuwegein): uitstappen bij halte De Baten. De dichtsbijzijnde woonboerderij is van Stichting Nedereind.

Met de sneltram vanuit Utrecht (CS): uitstappen bij halte Batau Noord (Nieuwegein). Wandelen door winkelcentrum Muntplein. Aan het einde van Muntplein linksaf voetpad volgen tot aan de bushalte De Baten. Aan de overkant ziet u de woonboerderij van Stg. Nedereind

Met de auto: zie bijgevoegd kaartje (Google maps).

Vanuit Utrecht: neem op de A12 afslagnummer 16 op de parallelrijbaan naar Nieuwegein. Volg de AC Verhoefweg. Wanneer u de Shell-benzinepomp aan de linkerkant hebt gaat u rechtsaf bij de tweede stoplichten (Batenburg). Einde van de weg bij T-splitsing linksaf (Batauweg). Dan de vierde mogelijkheid rechts (Nedereindseweg), onmiddellijk weer rechts brug over.

Vanuit Den Bosch: neem op de A2 afslagnummer 9 naar Nieuwegein. Ter hoogte van Mercurehotel bij stoplichten linksaf (Batauweg). Na de weg bijna 1 km te hebben gevolgd staat de boerderij met rieten dak aan de linkerkant.

 

Bezoekadres Nedereindse SV en postadres:

Nedereindseweg 402 3437 PS Nieuwegein

tel. 030-6056923 / fax. 030-6055469

Print